Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 296 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 296 Артикула.
Подреди по
Резултати

Центрови свредла за боркорони

Центровите свредла при професионалните боркорони са сменяеми, може да се заточват или да се заменят с нови. Фланецът завършва със захващаща опашка като на обикновеното свредло. Свредлото може да се използва за зидария, бетон, варовик.

 

Използват се при работа в дървесина, гипсокартон, пластмаса, метали, цветни метали и неръждаема стомана. Инструментът може да се използва и за пробиване на централни отвори, за да се подготви за стабилна работа с други свредла. Поради своята структура на върха големият диаметър води до голяма издръжливост, а скоростта и животът могат да бъдат увеличени три пъти.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите центрови свредла за боркорони на марките BOSCH, FERVI, WOLFCRAFT и други.

 

Защо да изберете центрово свредло за боркорони от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме центрови свредла за боркорони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.