Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ръчни метчици

Метчикът е инструмент, който се използва за ръчно или машинно рязане на вътрешни резби. Изработен е от работна част и опашка. Работната част на метчика е от режеща част, която отрязва резбата, и калиброваща част, която почиства резбата и води метчика до края на разреза.

 

Ръчните метчици са изработени от инструментална стомана. Те са широко използвани в различни индустрии и ремонтни дейности. Подходящи са за унифицирана ситна резба, екстра ситна резба, метрична резба със ситна стъпка, метрична резба със стандартна стъпка.

 

Правилната употреба на ръчния метчик изисква внимателно управление и знание за процеса на рязане на резби. В магазини “Баш Майстора” ще намерите ръчни метчици на марките BUCOVICE TOOLS, GWG, ZIT и други.

 

Защо да изберете ръчен метчик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръчни метчици, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.