Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метчици проходни

Проходните метчици са подходящи за нарязване на резби в глухи и проходни отвори. Освен ръчни има и машинни метчици за рязане на проходни метрични стандартни резби.

 

Разликата между тях и метчиците за резби в глухи отвори е единствено по ъгъла, под който метчикът влиза в отвора и по броя на навивките.

 

Проходните метчици метрична резба, произведени от Bucovice Tools, с размер на метричната резба от М3 до М12 и стъпка на резбата от 0.5 мм до 1.75 мм, ще намерите на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“.

 

Защо да изберете проходен метчик от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме проходни метчици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.