Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за автомобили

В подкатегорията „Почистващи препарати за автомобили“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите автошампоани, алкални почистващи пяни, зимни и летни концентрати за автостъкла, препарат за джанти, препарат за полиране с вакса, препарат за отстраняване на мазнини и грес и др.

 

Автошампоанът 3в1 KARCHER 1 л служи за максимална ефективност при почистване, грижа и защита на повърхностите в една стъпка. Нежно почиства всички превозни средства.

 

Автошампоанът KARCHER (10 л, 5 л) е разпенващ се почистващ препарат за основно почистване на автомобила. Безопасен е за околната среда и особено щадящ за всички боядисани и пластмасови повърхности.

 

Алкалната почистваща пяна KARCHER PressurePro Foam Cleaner RM 838 3 л е подходяща за безконтактно измиване на автомобили. Отстранява безпроблемно силни замърсявания от масло, мазнини, остатъци от насекоми и улична мръсотия.

 

Зимният концентрат за автостъкла KARCHER RM 670 5 л предотвратява замръзването на предното стъкло и гарантира видимост без ивици и отблясъци.

 

Летният концентрат за автостъкла KARCHER RM 672 250 мл ефективно премахва остатъци от насекоми и птичи екстременти.

 

Препаратът за джанти KARCHER RM 667 500 мл е с формула за бързо действие и максимална почистваща сила. Чисти всякакъв вид мръсотия, полепнала по джантите по време на път. Промяната на цвета показва кога препаратът е готов за измиване.

 

Препаратът за отстраняване на мазнини и грес KARCHER Extra RM 31 10 л почиства изключително ефективно при всякаква температура най-силните замърсявания от масло, грес, катран, сажди от дим и смола.

 

Препаратът за полиране с вакса KARCHER RM 660 500 мл чисти интензивно – фините драскотини и ивици се премахват, а оригиналният цветен блясък се възстановява.

 

Препаратът за почистване на автостъкла KARCHER RM 650 500 мл почиства стъкла и огледала без ивици и отблясъци, надеждно премахва насекоми, пръстови отпечатъци и улична мръсотия.

 

Препарати за почистване на интериора, както и такива, поддържащи купето с матов ефект, ултра пяна 3 в 1, както и универсален почистващ препарат може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.