Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за автомобили

Перфектният автомобил е този, който е поддържан с почистващи препарати, независимо дали е поверен на експерт в автокозметичен център или е направен от нас в свободното ни време.

 

Поддръжката на автомобила изисква редовно почистване. Ето защо при нас можете да се улесните и да направите тази работа по-приятна и лесна.

 

Доброто състояние на автомобила, както и комфортното и безаварийно шофиране на водача зависи до голяма степен от аксесоарите на автомобила и съвременната изключително разнообразна автокозметика.

 

Повечето превозни средства се нуждаят от прецизни определени детайли, спрейове и добавки, за да осигурят видимост и безопасност на водача.

 

В подкатегорията „Почистващи препарати за автомобили“ ще намерите автошампоани, алкални почистващи пяни, зимни и летни концентрати за автостъкла, препарат за джанти, препарат за полиране с вакса, препарат за отстраняване на мазнини и грес и др.

 

Защо да изберете почистващ препарат за автомобил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме почистващи препарати за автомобил, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

При покупка онлайн в магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка при поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.