Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Кламери за такер

Кламерите за такер, известни още като скоби за такер, се използват обикновено при опъването на облицовъчни тъкани върху шперплат, дърво или подобни материали. Кламерите за електрически такери се различават по видовете заточване на краищата, по размери, форма и дълбочина.

 

Плоските кламери за такер са предназначени за закрепване на нетъкани материали като картон, найлон и други подобни материали. Широките кламери за такер са подходящи за здраво закрепване на шперплат, гипсокартон и други подобни материали, а тесните кламери за такер са предназначени за създаването на “невидими” свръзки.

 

Защо да изберете кламер за такер от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кламери за такери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.