Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за центровка на капли

Инструментите за центровка на капли се употребяват от домашните работници, техниците на колоездачните отбори, пътешествениците и други колоездачи, за да работят по колелетата навсякъде, където и да са.

 

Инструментът за точна проверка на центричността е проектиран за проверка между плъзгачите, като трябва да е в съответствие с размера на велосипедното колело.

 

Видове инструменти за центровка на капли

 

Джобният инструмент за подравняване се използва от домашни потребители, механици на колоездачни отбори, пътешественици и други колоездачи, за да работят по колелата навсякъде, където и да отидат.

 

Инструментът за точна проверка на центричността е проектиран за проверка на осевата симетрия между главината и велосипедната капла. Той дава възможност за лесна проверка на велосипедни колела с различни размери, с или без монтирана гума.

 

Стендът за центровка на капли за професионална употреба е с геометрия на челюстите, позволяваща едновременен контрол и на аксиалната центровка на каплите. Челюстите са с накрайници с пластмасово покритие, за да се предотврати изпускане на белега на колелото.

 

Стендът за центровка на капли за домашни условия е специално създаден за любители. Употребата му е много лесна и не заема много място. Лявата страна на стенда е фиксирана и заварена на основата, а дясната позволява регулиране съобразно дължината на оста на каплата.

 

Защо да изберете инструмент за центровка на капли от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за центровка на капли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.