Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за спирачна система на мотоциклети

Инструментите за свиване на спирачни бутала са специализирани инструменти, които се използват при поддръжката и ремонта на спирачната система на мотоциклетите.

 

Инструментите за разцепване на диска се използват да се свиват спирачните бутала при подмяна на накладките. Приложими са при единични, двойни или тройни бутала. Разрешават лесно да се свиват спирачните бутала в корпуса без да се повредят буталата или корпуса.

 

Изработени са от въглеродна инструментална стомана. За свиване на двойни или тройни бутала слагаме накладките, които са износени, в челюстите. Така не позволяваме някое бутало да не бъде изместено от корпуса. След свиването трябва да се сменят износените накладки с нови.

 

Важно е да се спомене, че различните мотоциклети могат да изискват различни типове инструменти за свиване на спирачни бутала.

 

Защо да изберете инструмент за спирачна система на мотоциклети от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за спирачна система на мотоциклети, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.