Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Моторна дробилка за клони

Моторната дробилка за клони е изключително полезен градински уред, когато трябва да се справите с всякакви растителни отпадъци (клонки, храсти или окосена трева).

 

С нея ще ги преработите в мулч, който можете да ползвате за наторяване на почва или стърготини.

 

Тази машина лесно премахва излишни листа и клони при почистването на градини и зелени площи. Събирането, транспортирането и съхраняването на клони е трудна задача. Ако останат остатъчни материали на поляната, това може да навреди на тревните площи.

 

Извозването в сметище не винаги е решение, тъй като на много места забраняват съхранението на този вид отпадъци. Най-доброто решение е да използвате моторна дробилка, която раздробява клоните и листата, като ги превръща в компост.

 

За разлика от електрическите, бензиновите дробилки са подходящи за тежки работни операции и могат да режат клони с дебелина над 10 см. Имат фуния, в която се поставя материала. Въртящото се острие или комплектът остриета го нарязва на дървени стърготини.

 

Механизмът за раздробяване обработва отпадъците. След като машината нареже остатъчния материал, преработеният се изхвърля на земята или в торба. Тези машини не са ограничени от дължината на кабела, така че могат да се използват навсякъде.

 

Характеристики на моторните дробилки за клони

 

Дробилките за клони, които се задвижват от бензинов двигател, имат няколко основни характеристики. Това са:

 

  • мощност – определя производителността на машината
  • количество обороти в минута – ниска мощност и високи обороти осигуряват ефективна работа
  • диаметър на клони – ориентира Ви какви клони могат да се обработват
  • реверс – функцията променя въртенето на ножовете отдясно наляво и гарантира бързо освобождаване на заседнали клони
  • контейнер – дробилката е оборудвана с контейнер за събиране на преработените растения.

 

Защо да изберете моторна дробилка за клони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови клонотрошачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.