Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 467 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 467 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове за почистване и дезинфекция

Силиконовият спрей е силикон с общо предназначение в аерозолна опаковка, който се ползва като разделяща субстанция в обработката и производството на различни изделия.

 

Гарантира поставянето на тънък силиконов филм дори при сложни повърхности. Поради бързото изпаряване на разтворителя силиконовият филм се състои от малки частици.

 

Приложение на силиконовите спрейове

 

Силиконовият спрей се използва за материали като полиамид, полиуретан, полиетилен, аминопласти и други. Той е формоотделящ спрей за направата на пластмасови форми с шприц машина.

 

Намира приложение и при шаблони, използвани в различни техники за оформяне на изделията. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите силиконови спрейове на марката TKK.

 

Защо да изберете силиконов спрей от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме силиконови спрейове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.