Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 267 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 267 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове маркиращи

Боята спрей представлява висококачествена акрилна боя в алуминиева опаковка под налягане с пулверизатор за употреба върху метални, дървени, пластмасови и керамични повърхности. Те са удобни и лесен за нанасяне, за разлика от боядисването с четка и мече, с тях боята се разнася равномерно и гладко върху повърхността. Освен това са бързосъхнещи и подходящи за  нанасяне върху метал, дърво, алуминий, камък, пластмаса.

 

При нас ще откриете богата гама универсални спрейове боя COSMOC LAC с разнообразие от цветове по RAL – бял, жълт, зелен, тъмно син, червен и черен в разфасовки от 400 мл. Висококачествените бои на спрей се използват както за домашна употреба за боядисване на мебели, шкафове и други, така и за металните повърхности на автомобили и мотоциклети.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от спрей боя и гланц, включително и маркиращ спрей в разфасовки от 500 мл с марка TKK - акрилна боя в аерозолна опаковка за полагане на маркировка върху различни материали или основи - TEKASOL Marking Spray orange (оранжев), blue (син) и red (червен). Боята прилепва към дърво, метал, стъкло, бетон и почти всички видове пластмаси и изсъхва много бързо.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.