Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 249 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 249 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове обезмаслители

При нас, в магазини „Баш Майстора“, ще намерите универсални обезмаслители. С тях ще можете да премахвате замърсявания и мазнини, без да повредите обработените повърхности. С универсалния обезмаслител ще почистите силно замърсени повърхности и ще отстраните петна и следи от мазнини. Обезмаслителите имат широк спектър от приложения както в бита, така и в промишлеността.

 

Спреят за почистване на карбуратори Motip е с изключително силно разграждащо действие, позволяващ почистването на карбуратора без да се налага той да бъде разглабян. Няма корозионно действие и след употребата му не остават никакви следи. Успешно може да бъде използван и за почистване на клапаните на автомобила.

 

Спреят обезмаслител ИЗОПРОПАНОЛ+ 200 мл е почистващ препарат за механизми и повърхности от метали, пластмаса и други. Разтваря и отстранява някои оцветители, лепила и смоли преди втвърдяване. Намира многоцелево приложение в електрониката, електротехниката и механиката.

 

Още строителна химия може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. в магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.