Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове обезмаслители

Спрейовете обезмаслители могат да премахват замърсявания и мазнини без да се повредят обработените повърхности. С универсалния обезмаслител ще почистите силно замърсени повърхности и ще отстраните петна и следи от мазнини. Имат широк спектър от приложения както в бита, така и в промишлеността.

 

Видове спрейове обезмаслители

 

Спрейовете за почистване на карбуратори са с изключително силно разграждащо действие, позволяващо почистването на карбуратора без да се налага да бъде разглобяван.

 

Обезмаслителят за спирачки е много силен и икономичен, бързо съхне. Подходящ е за спирачни барабани, съединители и други.

 

Спрейовете за почистване са подходящи за овлажняване на фини шкурки и предотвратяват по този начин преждевременното изтъняване. Запечатката за пръскане и почистващата течност осигуряват блестящ резултат – перфектен до последния детайл.

 

Защо да изберете спрей обезмаслител от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спрейове обезмаслители, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.