Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за заглаждане на бетон

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете професионални решения за машини за заглаждане на бетон. Заглаждащите машини тип “пердашки” са идеален избор както за шпакловка на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Те са добра алтернатива пред ръчната обработка и значително скъсяват работния процес. За разлика от многофункционалните машини за заглаждане на подови повърхности, пердашките са специализиран уред за подови настилки. Фактът, че тези инструменти за заглаждане на бетон са с бензинов мотор е едно допълнително предимство, тъй като не се налага наличието на ток на строителния обект.

 

Основните фактори при избора на машина за шлайфане на бетон са скоростта и диаметърът на заглаждане. Пердашките с диаметър от 600 милиметра по-лесно достъпват тесни пространства като коридори, но при широки и отворени помещение, обработката на площта изисква повече време. Едни от най-големите по диаметър машини за заглаждане на бетон са с площ на стъпката от 1140 милиметра. Най-добрите уреди на пазара имат следните екстри:

  • Лост за регулиране на стъпката в близост до дръжката - за максимално удобство на оператора;

  • Въртящ се предпазител или възможност за добавяне на странични предпазители - за работа в близост до стени и колони;

  • Удобен дизайн - важно е операторът да е минимално натоварен, за да има възможност за по-продължителна работа;

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.