Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Машини за заглаждане на бетон

Машините за заглаждане на бетон, или още известни като пердашки за бетон, са идеален избор както за шпакловане на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Те са добра възможност пред ръчната обработка и значително съкращават работния процес.

 

За разлика от многофункционалните машини за заглаждане на подови повърхности, заглаждащите машини тип „пердашки“ са специализирани уреди за подови настилки. Фактът, че тези уреди за заглаждане на бетон са с бензинов мотор е едно допълнително предимство, тъй като не се налага наличието на ток на строителния обект.

 

Основни фактори при избор на машини за заглаждане на бетон

 

Основните фактори при избор на пердашка за бетон са скоростта и диаметърът на заглаждане. Пердашките с диаметър от 600 мм по-лесно достигат тесни пространства като коридори, но при широки и отворени помещения обработката на площта изисква повече време. Едни от най-големите по диаметър инструменти за заглаждане на бетон са с площ на стъпката от 1140 мм.

 

Отличителни характеристики на машините за заглаждане на бетон

 

Най-добрите уреди на пазара имат следните екстри:

  • Лост за регулиране на стъпката в близост до дръжката – за максимално удобство на оператора
  • Въртящ се предпазител или възможност за добавяне на странични предпазители – за работа в близост до стени и колони
  • Удобен дизайн – важно е операторът да е минимално натоварен, за да има възможност за по-продължителна работа.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете професионални решения за машини за заглаждащи на бетон тип „пердашка“.

 

Защо да изберете машини за заглаждане на бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уреди за заглаждане на бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.