Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптори за акумулаторни батерии

Отдавна са в действие електроинструментите с автономно захранване. За инструментите, които работят на батерии, се налага да се използват зарядни за акумулаторни инструменти.

 

Адапторите за акумулаторна батерия позволяват зареждане на таблети, мобилни телефони, mp3 плеъри и много други устройства. Някои от тях се използват като зарядно устройство, фенер или източник на енергия. Притежават ярка LED светлина за близък обхват, както и LED индикатор за режима на работа.

 

В продуктовата листа на „Баш Майстора“ ще намерите адаптори за акумулаторни батерии на различни марки.

 

Защо да изберете адаптори за акумулаторни батерии oт Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме адаптори за акумулаторни батерии, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.