Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.

Конзоли

Конзолата е конструкция, греда или плоча, която е затегната само в единия край и свободна в другия. Тя предоставя странични натоварвания, като по този начин предизвиква в опората въртящ момент и сила на срязване.

 

Конзолата е статична определима конструкция. Тя се използва широко в строителството – при балкони, кули, комини и други.

 

Видове конзоли

 

Конзолите биват монтажни и ъглови оребрени.

 

Монтажните конзоли се използват за механически, електрически и вентилационни системи. Служат за монтаж на обикновени тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване.

 

Някои видове се използват за бързо и успешно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции.

 

Ъгловите оребрени конзоли са стандартен вариант на стоманена конзола, перфектна както за битови помещения, гараж или килер, така и за студия или дори минималистична кухня.

 

Защо да изберете конзола от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме конзоли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.