Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.

Конзоли

Конзолата е фермова конструкция, греда или плоча, която е затегната само в единия край и свободна в другия. Тя предава странични натоварвания, като по този начин предизвиква в опората въртящ момент и сила на срязване. Конзолата е статична определима конструкция. Тя се използва широко в строителството – при балкони, кули, комини и др.

 

Конзолите биват монтажни и ъглови оребрени.

 

Монтажните конзоли се използват за механически, електрически и вентилационни системи. Служат за монтаж на обикновени тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване. Някои видове са подходящи за бързо и ефикасно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции, предлагат и разнообразни опции за монтаж на таван, под и стени, лесно разрязване и инсталация благодарение на решетъчните размери и перфорацията.

 

Ъгловите оребрени конзоли са стандартен вариант на стоманена конзола, перфектна както за битови помещения, гараж или килер, така и за студия или дори минималистична кухня.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да откриете още различни по размер перфорирани ленти и разнообразни видове планки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.