Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.
Подреди по
Резултати

Саниращи разтвори

В магазини Баш Майстора ще откриете саниращи разтвори с марка TKK за саниране на стоманобетонни конструкции и наземни инженерни строежи. Саниращите полимер-циментови смеси, които предлагаме са предназначени за защита и ремонт на бетонни конструкции, изложени на различни натоварвания и се предлагат в разсфасовки от 25 кг.

 

Несвиваем високоякостен разтвор TKK Tekamal Alteks SCC 0-3 25кг е самоуплътняващ се несвиваем разтвор - полимер циментен разтвор за структурно възстановяване, представляващ самоуплътняваща се мазиллка за структурни бетони. Tekamal Alteks SCC 0-3 е еднокомпонентна суха смес от цимент, специален пясък и ново поколение суперпластификатори – хиперпластификатори и други химически добавки, което прави пресният разтвор самоуплътняващ се и несвиваем, като така се минимизира възможността за получаване на пукнатини по време на съхнене. По този начин значително се намалява риска от появата на пукнатини, а физичните и механичните свойства, както и дълговечността на мазилката са значително подобрени.

 

Несвиваем високоякостен разтвор TKK Tekamal Silika MSM 0-0.3 25кг за повърхностни повреди с размер до 5 мм. Силика MSM е висококачествена циментова замазка, подобрена с тиксотропен полимер, като освен полимера и специалните добавки, съдържа синтетични РР влакна и силикатна пяна. Препоръчва се специално за ремонт на повредени бетони в агресивна среда. Размерът на гранулите се избира в зависимост от дълбочината на уврежданията, а максималната дебелина на полаганото покритие зависи от разположението на ремонтираната повърхност (хоризонтално, вертикално) и от нейната гладкост.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.