Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стяги за колони

Стягите за колони са едни от най-ползваните метални конструктивни елементи в строително-монтажни/кофражни дейности. Изработени са по високи стандарти и притежават висока устойчивост при прегъване и товар.

 

Използват се за фиксиране на кофражни плоскости. Освен издръжливост, имат и продължителен експлоатационен живот. Благодарение на това се постига намаляване на използвания материал и намаляване на материала, който се ползва, и на разходите.

 

Стягата за кофраж се използва много често както при строителни дейности, така и при ремонти.

 

Защо да изберете стяга за колони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стяги за колони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.