Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 615 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 615 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви h-профил

В строителната дейност най-масово се ползват алуминиеви мастари с h-профил за заравняване на подови замазки и мазилки. Някои от видовете мастари имат ръкохватки за по-лесно манипулиране, които се намират в корпуса. Разликата при видовете се дължи на дължината, формата на напречното сечение на профила на мастара, размера на сечението и други.

 

Алуминиевите мастари h-профил са подходящи за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности. Ползват се при полагане на мазилки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите алуминиеви мастари от този вид на марките TOPMASTER и SOLA.

 

Защо да изберете алуминиев мастар h-профил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме алуминиеви мастари с h-профил, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.