Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви h-профил

В строителството най-масово се ползват алуминиеви мастари за изравняване на подови замазки и мазилки. Някои от видовете мастари имат ръкохватки за по-лесна манипулация, разположени в корпуса. Разликата при видовете се дължи на дължината, формата на напречното сечение на профила на мастара, размера на сечението и др. Купете своите алуминиеви мастари с h-профил с бърза доставка от магазини „Баш Майстора“.

 

Алуминиевият мастар SOLA AL 2605 (150 см, 200 см) е подходящ за полагане на мазилки. Линейното тегло на профила е 850 гр/м.

 

Алуминиевият мастар TOPMASTER 150 см е с конструкция от алуминий. Удобният “H”-профил пести материал по време на работа. Мастарът е предназначен за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности.

 

Алуминиевият мастар TOPMASTER 200 см е предназначен за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на повърхности (хоризонтални и вертикални). Подходящ е при полагане на мазилки.

 

Алуминиевият мастар TOPMASTER 250 см е с конструкция от алуминий. Удобният “H”-профил пести материал по време на работа. Мастарът е предназначен за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на повърхности (вертикални и хоризонтални).

 

В магазини Баш Майстора ще откриете най-различни видове класически и съвременни качествени мастари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.