Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Камбанки за метал

Камбанките за метал или така наречените чашковидни шлифовъчни дискове постигат добра производителност при отнемане на материал и дълготрайност при шлифовъчни работи върху големи повърхности. Подходящи са за шлифоване на ръбове, скосяване и прешифловане на заваръчни шевове. Обработват керамика, стъкло, цветни метали и чугун.

 

Камбанката TYROLIT C16 110x55x22.23 мм е подходяща за шлифоване на ръбове, скосяване и прешифловане на заваръчни шевове. Постига добра производителност на материал и дълготрайност при шлифовъчни работи върху големи повърхности.

 

Камбанката TYROLIT C36 110x55x22.23 мм обработва керамика, стъкло, цветни метали и чугун. Чашковидният шлифовъчен диск е много подходящ също за шлифоване на ръбове, скосяване и прешифловане на заваръчни шевове.

 

Камбанката SWATYCOMET C16 110x55x22.23 мм е предназначена за монтиране на големи ръчни ъглошлифовални машини. Изработена е от алуминиев оксид. Подходяща е и за шлайфане на метал. Винаги работете с машини с предпазител.

 

Камбанката SWATYCOMET C36 110x55x22.23 мм е изработена от алуминиев оксид. Предназначена е за монтиране на големи ръчни ъглошлифовални машини (диаметър 180 мм или 230 мм). Винаги работете с машини с предпазител.

 

Камбанки и камъни за мозайка можете да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.