Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 072 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 072 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове цинкови

Цинковият спрей е подходящ за повреден цинков слой, за места, където е пробивано с дрелка, където е рязано и заварявано. Нанесен слой от този цинков спрей, създаден по специална формула, е устойчив на избледняване, на атмосферни влияния, UV лъчи, горива и масла. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме цинков спрей на марката TKK-Tekasol, който е възможно да се ползва като последен предпазен слой на метални повърхнини.

 

Цинковият спрей TKK Tekasol Zinc 98% 400 мл създава плътно и издръжливо покритие на повърхността на металите, което ги пази от разяждане и атмосферни въздействия. Разрешава лакиране на повърхностите, а може и да се ползва като последен предпазен слой на металните повърхнини. Подходящ е за защита или за заваръчни галванизирани части.

 

Още строителна химия може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. в магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.