Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове цинкови

Цинковите спрейове са подходящи за повреден цинков слой, за места, където е пробивано с дрелка, където е рязано и заварявано. Нанесен слой от този цинков спрей, създаден по специална формула, е устойчив на избледняване, на атмосферни влияния, UV лъчи, горива и масла.

 

Създават плътно и издръжливо покритие на повърхността на металите, което ги пази от разяждане и атмосферни въздействия. Разрешават лакиране на повърхностите, а може да се използват като последен предпазен слой на металните повърхнини. Цинковите спрейове са подходящи за защита или за заваръчни галванизирани части.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете цинкови спрейове на марките TKK и WEICON.

 

Защо да изберете цинков спрей от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме цинкови спрейове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.