Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 592 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 592 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за полагане на замазки

Машините за полагане на замазки държат важна позиция в строителството и са изключително ценен помощник. Полагането на замазка е една от важните стъпки в изработването на удобна основа за поставяне на теракот, ламинат и други. В повечето домове се прилага пясъчно-циментова замазка, която има изключителни качества. Висококачествената замазка не само спомага за гладкото подово покритие, но и предпазва пода и неговата структура.

 

С машините за замазки ще облекчите работния процес. Те са устойчиви и лесни за поддържане и могат да бъдат обзаведени с разнообразни аксесоари. Смесването на пясък, вода и цимент се върши лесно с помощта на машините за поставяне на замазки, предлагани в магазини „Баш Майстора“.

 

Най-висококачественото полагане на замазки се реализира благодарение на тези машини, които смесват в точните пропорции сухи смески с вода и подпомагат за нанасянето ѝ на различни места.

 

Съвременните машини за полагане на замазки се използват за подаване и полагане на замазката, както и за преминаване и пръскане на фини и мокри смеси. Те могат лесно да работят с различни смеси за инжектиране, замазки с фиксиран размер на камъчетата, фиксиращи разтвори и дори с различни изолационни покрития.

 

Защо да изберете машини за замазки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за полагане на замазки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.