Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 558 продукта и наличност над 3 743 835 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 558 продукта в наличност.
3 743 835 Артикула.
Подреди по
Резултати

Прахоуловителни системи

Прахоуловителните системи са с възможност за свързване към съоръжения за улавяне на прах при ремонти и строителни дейности. С тях значително се намаляват количествата прах в складове и фабрики, както и в други индустриални площи.

 

Прахоуловителите се използват за ефективно събиране на прах, образуван по време на работа на различни металообработващи и дървообработващи машини. Когато използвате ъглошлайф, шлайфмашина, лентов трион или други машини определено ще Ви трябва прахоуловител. Тези колектори незабавно улавят частици, образувани от полирането на дървени повърхнини, рязане на плочки или други дейности, обвързани със строителната индустрия.

 

Шлайфане, полиране и рязане – всички тези процеси генерират много прах. Подобряването на качеството на въздуха трябва да бъде основен приоритет за производителите. Фините частици, произведени от металообработващи машини, изискват специално внимание, тъй като много от тях са токсични и водят след себе си допълнителни опасности. Нормативните стандарти за тези прахове са строги, а някои в последно време са по-строги, така че няма съмнение, че ще Ви трябва прахоуловител, когато използвате машина.

 

За щастие магазини „Баш Майстора“ Ви предлагат лесен и ефективен начин за филтриране на прах от въздуха и връщане на чисто работно място.

 

Основни причини при избор на прахоуловителна система

 

Основните причини за закупуване на прахоуловител са:

 

  • предотвратяване потребителите да вдишват вредни частици
  • поддържане на работното място
  • намаляване времето за почистване след работно време
  • повишаване производителността.

 

Защо да изберете прахоуловител от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме прахоуловителни системи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.