Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически въздуходувки

Издухайте есенният килим от Вашия дом или градина с разнообразието от електрически въздуходувки, предлагано от онлайн магазин „Баш Майстора“. Меките ръкохватки и оптималната конструкция на уредите за обдухване се грижат за Вашия комфорт, а с едно щракане на копчето мощната електрическа метла се превръща и в ефикасен листосъбирач, с който можете лесно да надробите и складирате листата за бъдеща употреба. Изберете Вашата духалка за листа на ниски цени от онлайн магазин „Баш Майстора“!

 

Електрическата въздуходувка MAKITA MT M4000 e с регулируеми въздушен обем и скорост на въздуха. Подходяща е за запрашени места и сушене.

 

Електрическа въздуходувка MAKITA UB0801V има 2 степени за регулиране на въздушния поток и плъзгащ се бутон за включване/изключване на инструмента. Висококачествената алуминиева перка нарязва стърготините в съотношение 8:1.

 

Електрическата въздуходувка MAKITA UB1103Z е със система за защита от статично електричество, натрупващо се от прахта, която се улавя от уреда. Може да се използва и като прахосмукачка с допълнителна торба за прах.

 

Електрическата въздуходувка RAIDER RD-EBV02 е компактен и лесен за употреба уред за чистене на листа и мръсотия от двора, градината, парка, алеята и др. Регулируемото гребло осигурява ефективна работа в тревни площи.

 

Електрическата въздуходувка RAIDER RD-EBV03 е предназначена за събиране на паднали листа и шума от тревните площи. Оборудвана е с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работа.

 

Електрическата въздуходувка RAIDER RDI-EBV06 обединява в себе си мощност, икономичност и екологосъобразност в един уред. Може да се ползва както като портативна прахосмукачка, така и като портативна метла.

 

Електрическият листосъбирач GARDENA ErgoJet 3000 e перфектен за събиране, раздробяване и изсмукване на листата за една по-чиста градина. Преминаването от режим на издухване към режим на изсмукване става бързо и без усилия или инструменти с помощта на уникалната характеристика ClickFit.

 

Уредът за обдухване STIHL SHE 71 е оборудван с приспособление за изтегляне и прибиране на кабела – предотвратява неволното отделяне на кабела от уреда. Преоборудването за смяна режимите на работа се извършва без необходимост от използване на допълнителен инструмент.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.