Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Електрически въздуходувки

Електрическите въздуходувки са лесни за използване машини за почистване на паднала шума и леки отпадъци. Нужно е само да ги включите и да натиснете бутон, за да почнете да ги използвате. Няма нужда от зареждане с гориво и смяна на консумативи.

 

Предимства на електрическите въздуходувки


Съвременните електрически модели са също толкова надеждни и ефективни, колкото и моторните. Имат турбина, която създава високоскоростен въздушен поток.

 

Допълнителните функции, които им носят предимство, са:

 

  • скоростта на струята до 350 км/ч
  • могат да бъдат 2 в 1 – за издухване и засмукване
  • раздробяват изсушени листа със засмукване в съотношение 10:1
  • бърза смяна на въздуховодите
  • лесно поставяне и отстраняване на торбата за събиране на листа.

 

Електрическите духалки осигуряват дълготрайна работа без вредни емисии и без да вредят на околната среда.

 

Приложение на електрическата въздуходувка

 

Ако в двора Ви са останали малки количества сухи листа, отпадъци или окосена трева, която е останала след косене, можете да ги премахнете с електрическа духалка за листа.

 

Електрическите листосъбирачи са предназначени за работа с една ръка. Тежат по-малко от 10 кг. С дългия си кабел те могат да се ползват за почистване на големи площи. Много модели са способни да издухват и засмукват отпадъци в торба.

 

Защо да изберете електрическа въздуходувка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически въздуходувки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.