Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за прозорци

Почистващите препарати за прозорци служат за ефективно чистене на всички гладки водоустойчиви повърхнини. Отстраняват също и упорити замърсявания като мазнини, грес, насекоми.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и препарат за финално чистене на стъкло 3 в 1, който предлага чистота без петна и ивици за дълго време и е изключително подходящ за големи и недостъпни остъклени повърхнини. Той е с определена формула за поддръжка на повърхнините по-чисти за по-продължително време.

 

Защо да изберете почистващ препарат за прозорци от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме почистващи препарати за прозорци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

При покупка онлайн в магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка при поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.