Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 569 продукта и наличност над 3 775 150 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 569 продукта в наличност.
3 775 150 Артикула.
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за прозорци

Почистващите препарати за прозорци служат за ефективно чистене на всички гладки водоустойчиви повърхнини. Отстраняват също и упорити замърсявания като мазнини, грес, насекоми.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и препарат за финално чистене на стъкло 3 в 1, който предлага чистота без петна и ивици за дълго време и е изключително подходящ за големи и недостъпни остъклени повърхнини. Той е с определена формула за поддръжка на повърхнините по-чисти за по-продължително време.

 

Защо да изберете почистващ препарат за прозорци от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме почистващи препарати за прозорци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

При покупка онлайн в магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка при поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.