Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Почистващи препарати за прозорци

Почистващите препарати за прозорци служат за ефективно чистене на всякакъв вид устойчиви на вода площи. Отстраняват също и мръсотии като мазнини, грес и др. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и препарат за финално чистене на стъкло 3 в 1, гарантиращ продължителност на чистота без петна. Използва се и при мащабни и труднодостъпни остъклени пространства.

 

Препаратът за прозорци-концентрат KARCHER RM 500 500 мл служи за ефективно чистене на водоустойчиви площи. Премахва също и мръсотии от мазнини, грес, насекоми и др.

 

KARCHER RM 503 20мл/4 броя позабавя повторното мърсене на обработените повърхнини. Служи за чистене без следи по водоустойчивите повърхнини (стъкло, врати, прозорци и др.).

 

Препаратът – концентрат KARCHER RM 503 500 мл умело почиства равни повърхности като стъкло, прозорци и др. Помага за по-скорострелното оттичане на капките и позабавя допълнително цапане.

 

Препаратът за финално почистване на стъкло 3 в 1 KARCHER 1л предлага дълго време чистота без цапане. Особено подхождащ е за мащабни и труднопроходими места. Той е със специална формула за поддръжка на повърхнините по-чисти за по-продължително време.

 

Още строителна химия ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.