Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 143 продукта и наличност над 4 099 870 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 143 продукта в наличност.
4 099 870 Артикула.
Подреди по
Резултати

Камъни за мозаечна машина

Камъните за мозаечна машина служат за полиране, шлайфане и шлифоване на мозайка. Могат да се ползват и за шлайфане на бетон и по-груби повърхности.

 

Камъните са предпазени от счупване, наръбване и бързо износване. Намират приложение при повечето старомодни машини за шлайфане на мозайка. Едрината на зърното на шлифовъчните камъни се предлага в един размер - 24 г.

 

Защо да изберете камък за мозаечна машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме камъни за мозаечна машина, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.