Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 109 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 109 Артикула.
Подреди по
Резултати

Държачи за боркорони

Държачите за боркорона са подходящи за пробиване на дърво, пластмаса и метал. Стеблата им трябва да се поставят правилно в плоските страни в патронника и да се затегнат здраво.

 

Държачът за боркорони BOSCH Power-Change Plus 16-210 мм е подходящ за използване с всички кабелни и акумулаторни бормашини. Той позволява по-добро направляване благодарение на центриращото свредло. Усилената опашка осигурява по-добри допуски, като създава по-малко хлабина и по-голяма точност.

 

Държачът KEIL 33-53-67-73-83 мм е подходящ за боркорона с посипка от волфрам-карбид за керамика от серията 715. Използва се в комбинация с центрово свредло 9х140 мм с шестостенна опашка.

 

Държачът за боркорони със свредло ABRABORO (14-30, 32-152) се доставя с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Държачът за боркорони със свредло BOSCH 16-152 мм се доставя с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Държачът за боркорони със свредло BOSCH 7.15-105 мм е подходящ за всички кабелни и акумулаторни бормашини. Уникалната безключова система изисква само едно щракване за освобождаване на боркороната, предлагайки бързо и лесно изваждане на заседналото парче.

 

Държачът за боркорони със свредло BOSCH Power-Change Plus 16-210 мм се доставя с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Държачът за боркорони със свредло HITACHI/HIKOKI PROLINE 40-210 мм е подходящ за пробиване на дърво, пластмаса и метал. Доставя се с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана.

 

Държачът за боркорони със свредло KEIL LS 14-30 мм се доставя с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Държачът за боркорони със свредло KEIL LS 32-152 мм се доставя с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

Държачът за боркорони със свредло PROJAHN 32-210 мм е подходящ за пробиване на дърво, пластмаса и метал. Доставя се с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите адаптори за перфоратори и винтоверти, както и центрови свредла за боркорони.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.