Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 737 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 737 Артикула.
Подреди по
Резултати

Държачи за боркорони

Държачите за боркорона са подходящи за пробиване на дърво, пластмаса и метал. Стеблата им трябва да се поставят правилно в плоските страни в патронника и да се затегнат здраво.

 

Някои видове са подходящи за използване с всички кабелни и акумулаторни бормашини. Позволяват по-добро направляване чрез центриращото свредло. Усилената опашка предлага по-добри допуски, като създава по-малко хлабина и по-голяма точност.

 

Държачът за боркорони със свредло се доставят с центриращо свредло от закалена легирана бързорежеща стомана. Подходящ е за пробиване на дърво, пластмаса и метал.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите държачи за боркорони на марките BOSCH, HITACHI/HIKOKI, MILWAUKEE, RAIDER и други.

 

Защо да изберете държач за боркорони от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме държачи за боркорони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.