Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Задвижвани от трактор дробилки

Задвижваните от трактор дробилки са високопроизводителни машини за раздробяване на растителни отпадъци. Те могат да се прикачват към различни селскостопански машини (най-често трактори), като всеки модел има минимални изисквания за захранване.

 

Основни характеристики на задвижваните от трактор дробилки

 

Ключовите качества, които определят ефективността на дробилките, са мощност на двигателя, тип система за раздробяване, максимален диаметър на клоните за раздробяване, височина на изхвърляне, размери на отвора на фунията и други. Препоръчително е ножовете да са произведени от закалена стомана.

 

Техните отличителни характеристики са:

 

  • Раздробяващ диск – с нож или остриета за раздробяване на големи клони в еднакъв размер дървени стърготини
  • Автоматично подаване – вместо ръчно да бутате клони във фунията, можете да оставите автоматичните ролки да свършат работата, което не само е по-лесно, но и по-безопасно.

 

Защо да изберете задвижвана от трактор дробилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дробилки за клони за трактор, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.