Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Задвижвани от трактор дробилки

Дробилките, задвижвани от трактор се прикачват лесно и бързо за трактора посредством триточково захващане. Някои модели се използват от собственици на големи овощни градини, гори и гатери, а други – за почистване на горски масиви, в които периодично се извършва санитарна сеч. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите задвижвани от трактор дробилки на марката LASKI.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 150 T се монтира стандартно с триточково захващане. Раздробява всякакви дървесни отпадъци с диаметър до 16 см без значение от вида и типа на дървесината.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 150 TS е подходяща за използване от собственици на големи овощни градини и паркове. Снабдена е с NO STRESS устройство за предпазване на машината от претоварване.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 160 T (1000) се задвижва чрез силоотводния вал на трактор с мощност от 30-55 кс. на 1000 об./мин. чрез карданна предавка. Снабдена е с два хидравлични вала за лесно придърпване на дървесината.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 160 T (540) се монтира бързо и лесно посредством триточково захващане. Най-често се използва за почистване на големи овощни градини, гори и стопанства. Оборудвана е с антиблокиращо устройство NO STRESS.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 200 T достига капацитет до 16 куб.м./ч. при работа с един оператор. Машината е снабдена с два хидравлично задвижващи се ротора, както останалите големи дробилки за придърпване на дървесината.

 

Дробилката за дърва и клони LASKI LS 95 T е най-малкият представител от този вид дробилки. Предпочита се от клиенти, обработващи овощни градини и лозови масиви. Машината е снабдена с каучукови гуми за по-лесно движение от един оператор.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.