Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 267 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 267 Артикула.
Подреди по
Резултати

Удължители за боркорони

Удължителите за боркорони позволяват комбинацията на повече от известните системи патронници с уреди SDS-max. Подходящи са за труднодостъпни места. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите удължители за боркорони на марките MAKITA, REMS и DREBO-RITTER.

 

Удължителят MAKITA 750 мм е подходящ за удължаване на SDS-max свредла с диаметър над 32 мм.

 

Удължителят RITTER 280 мм разрешава комбинацията на повече от известните системи патронници с уреди SDS-max. Професионалистите са сигурни в резултатността и изгодността на системата DreConnect и нейните удължители.

 

С удължителя RITTER 320 мм се присъединява свредла с опашка SDS-plus, 320 мм, към перфоратор със захват SDS-max. Системата DreConnect + адапторите се използва за повече от извесните модели перфоратори, включително и тези над 5 кг.

 

Удължителят RITTER MAX 320 мм Ви разрешава да монтиране свредло с шлицова опашка в патронник SDS-max. Системата DreConnect + адапторите се използва за повече от известните модели перфоратори, включително и тези над 5 кг.

 

Удължителят за боркорона с диамантени сегменти REMS 200 мм e подходящ за труднодостъпни места и се ползва за работа с разпробивна машина за ядково пробиване REMS Picus SR, Picus S3.

 

Боркорони, адаптори и държачи може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.