Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Удължители за боркорони

Удължителите за боркорони позволяват комбинацията на повече от известните системи патронници с уреди SDS-max. Професионалистите са сигурни в резултатността и изгодността на системата DreConnect и нейните удължители.

 

Системата DreConnect + адапторите се използва за повече от известните модели перфоратори, включително и тези над 5 кг.

 

Удължителите за боркорони с диамантени сегменти са подходящи за труднодостъпни места и се ползват за работа с разпробивна машина за ядково пробиване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите удължители за боркорони на марките MAKITA, REMS и DREBO-RITTER.

 

Защо да изберете удължител за боркорони от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме удължители за боркорони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.