Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Акумулаторни храсторези

Акумулаторните храсторези представляват инструменти за рязане. Това са ръчни инструменти и се използват чрез нашите ръце.

 

Намират приложение основно при рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Могат да са и като тип отделна ножица за трева, ако се налага.

 

Тримерите се задвижват посредством батерия и са с много малки размери, лесно се пренасят от едно място на друго в сравнение с другите по-големи машини, използвани за подобен вид дейност или работа.

 

Приложение и използване на акумулаторен храсторез

 

Използват се за оформяне на малки храсти, тревни площи или някакъв друг вид растителност в по-малки размери по обем и количество.

 

Най-доброто предимство на акумулаторния храсторез е, че може да се използва на далечни места, където няма достъп до електрическата мрежа. Произвежда се основно с литиево-йонна батерия.

 

Експлоатационния срок на подобен тип батерия е изключително дълъг и това прави този уред предпочитан. Многократното презареждане също е голям плюс.

 

Важно е когато избираме нашият храсторез да предвидим заряда на батерията и нейния капацитет. 

 

Наличните марки акумулаторни машини за храсти, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, са следните:

 

  • BLACK&DECKER
  • GARDENA
  • HIKOKI
  • KARCHER
  • MAKITA
  • METABO
  • RAIDER
  • STIHL.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.