Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.

Планки

Планките са крепежни елементи, използвани като неподвижна връзка между две или повече части от еднакъв или различен материал, най-често в дървени конструкции. Изработени са от поцинкована или неръждаема стомана. Можете да избирате между такива с различни форми, размери и дебелини на планките в зависимост от тяхното приложение.

 

Видове планки

 

  • Т-образни кадмирани
  • прави
  • триъгълни кадмирани
  • ъглови
  • свързващи
  • основи за греди

 

Т-образните планки са изработени от студено валцована стомана, имат антикорозионно покритие, използват се при монтаж на дървени греди.

 

Правата планка намира широко приложение в ремонтните дейности, строителството и изграждането на конструкции. Изработена е от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използва се при монтаж на дървени греди.

 

Триъгълните кадмирани и ъгловите планки намират широко приложение в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции.

 

Свързващите планки са изработени от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използват се при монтаж на дървени греди.

 

Основите за греди намират широко приложение в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции. Използват се при монтаж на дървени греди.

 

Защо да изберете планка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме планки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.