Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Планки

 Планките биват:

 

Т-образните планки са изработени от студено валцована стомана, имат антикорозионно покритие, използват се при монтаж на дървени греди.

 

Затворените планки са с антикорозионно покритие и са изработени от студено валцована стомана. Използват се при монтаж на дървени греди. Планките за греди се използват често в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции.

 

Правата планка е изработена от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използва се при монтаж на дървени греди. Те намират широко приложение в ремонтните дейности, строителството и изграждането на конструкции.

 

Свързващите, правоъгълните и правите кадмирани планки са изработени от студено валцована стомана с антикорозионно покритие. Използват се при монтаж на дървени греди.

 

Триъгълните, ъгловите и ъгловите кадмирани планки намират широко приложение в строителството, ремонтните дейности и изграждането на конструкции.

 

Планки – монтажен ъгъл и планки – монтажен ъгъл кадмирани са с голям избор от размери и различен брой отвори за монтаж. Използват се при монтаж на дървени греди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.