Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водни нивелири

Водните нивелири са надежден избор при полагане на подови настилки и други строителни дейности. Те представляват шлаух, който може да бъде с различни размери и прикачени в двата му края измервателни тръбички.

 

Водният нивелир работи на принципа на скачените съдове. Той е особено полезен, когато имате нужда от измерване на нивелацията в тесни пространства или когато трябва да измерим нивата в две отделни помещения (например в две стаи, разделени от стена).

 

Съвременният воден нивелир е изключително ценен инструмент при поддръжка, ремонт, строителни дейности. Чрез него можем да поставим маркери и отметки на едно ниво и да гарантираме, че строителните елементи са нагласени строго хоризонтално или вертикално.

 

Освен че е подходящ за работа в различни помещения, водният нивелир може да работи и в силно запрашена среда, в която лазерният не би се справил. Също така, водните нивелири са на цени, които са по-достъпни в сравнение с лазерните такива.

 

Недостатъците на водните нивелири

 

Както всяко нещо, те имат и своите недостатъци. Основният е, че за работа с тях се изискват двама души, които да замерват нивата в двата края.

 

Друг недостатък е, че ако в течността попадне камъче или пясък, уредът не отчита точно. Същото важи и за помещения с ниски температури. При работа с воден нивелир в места с температури близко до или под нулата, съветваме Ви да добавяте спирт в течността, за да я предпазите от замръзване.

 

Без значение дали имате нужда от лазерен или воден нивелир, в онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете голямо разнообразие на достъпни цени. Поръчайте още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.