Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Стойки за съхранение на мотоциклети

В категорията „Стойки за съхранение на мотоциклети“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптери за задна и предна стойка, задни стойки за мотоциклет с V-образен адаптер, задни стойки за мотоциклет с адаптер, основи за стойки, предни стойки за мотоциклет.

 

Видове стойки за съхранение на мотоциклети

 

Адаптерът за задна стойка се монтира на задното люлеещо се рамо на мотоциклета. Подходящ е за много от видовете мотоциклети. Бързо могат да се сменят адаптерите и настройката на стендовете.

 

Адаптерът за предна стойка е подходящ за монтиране в канала на предната вилка на мотоциклет. Подходящ е за голям брой от видовете мотоциклети. Прилага се заедно с база 3001.3.

 

Задната стойка за мотоциклет с V-образен или универсален адаптер се използва за обслужване и паркиране на мотоциклети. Тя е подходяща за почти всички видове мотоциклети. Чрез нея може бързо да смените адаптерите и да настроите стендовете.

 

Основата за стойка позволява бърза смяна на адаптерите и настройка на стендовете, има здрава конструкция и е подходяща за използване с различни адаптери.

 

Предната стойка на мотоциклет се използва за обслужване и паркиране на мотоциклети. Подходяща е за почти всички видове мотоциклети. Чрез нея надеждно и безопасно се повдига мотоциклета.

 

Защо да изберете стойка за съхранение на мотоциклети от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за съхранение на мотоциклети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.