Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 585 продукта и наличност над 4 325 216 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 585 продукта в наличност.
4 325 216 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за съхранение на мотоциклети

В категорията „Стойки за съхранение на мотоциклети“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптери за задна и предна стойка, задни стойки за мотоциклет с V-образен адаптер, задни стойки за мотоциклет с адаптер, основи за стойки, предни стойки за мотоциклет.

 

Адаптерът за задна стойка UNIOR се монтира на задното люлеещо се рамо на мотоциклета. Подходящ е за много от видовете мотоциклети. Бързо могат да се сменят адаптерите и настройката на стендовете.

 

Адаптерът за задна стойка UNIOR е със сигурен монтаж на страничния пин на задно люлеещо рамо на мотор. Служи за повечето от видовете мотоциклети. Изработен е от конструктивна стомана.

 

Адаптерът за предна стойка UNIOR e подходящ за монтиране в канала на предната вилка на мотоциклет. Подходящ е за много от видовете мотоциклети. Прилага се заедно с база 3001.3.

 

Задната стойка за мотоциклет с V-образен адаптер UNIOR се използва за обслужване и паркиране на мотоциклети. Има издръжлив корпус, позволяващ товароносимост до 200 кг. Боядисана е с екологична боя, несъдържаща кадмий и олово.

 

Задната стойка за мотоциклет с универсален адаптер UNIOR е подходяща за повечето видове мотоциклети. Бързо се извършва смяната на адаптерите и настройката на стендовете.

 

Основата за стойка UNIOR е с много издръжлив корпус, позволяващ товароносимост до 200 кг. Подходяща е за използване с различни адаптери. Изработена е от конструктивна стомана.

 

Предната стойка за мотоциклет UNIOR помага за благонадеждно и сигурно вдигане на мотоциклета. Използва се за обслужване и паркиране на мотоциклети. Регулира се спрямо ширината на предната вилка на мотора от 180 до 250 мм.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за мотоциклети.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.