Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дигитални нивелири

Дигиталният нивелир е измервателен уред, който най-често се използва за прецизно определяне на ъгли и наклони в градуси, проценти или милиметри. Те са модерни и надеждни средства, с помощта на които може да се извършва лазерно точно пренасяне на ъгли и наклони. Всички модели на пазара имат и поне две либели, за да могат да бъдат използвани и като стандартен нивелир.

 

При избора на електронен нивелир, майсторите често съобразяват следните фактори:

 

  • Възможност за закрепване - тъй като дигиталните нивелири се използват предимно за пренасяне на наклони и ъгли, важно е те да могат лесно и надеждно да бъдат закрепвани за различни повърхности и равнини. Много от моделите имат вграден магнит, който позволява да бъдат прилепяни за железни предмети. В комплекта на други пък са включени колани, чрез които да бъде хващани за повърхности като дърво или цимент.
  • Възможност за калибровка - много от професионалните модели електронни нивелири имат калибрираща функция, която увеличава точността на измерване чрез рекалибровка на сензора. Допълнителни екстри - по-професионалните модели разполагат с лазер. Други често срещани екстри са осветен дисплей за улеснена работа в тъмни помещения, възможност за превключване на мерните единици (милиметри, градуси, проценти), звуков сигнал при опредени ъгли, функция автоматично задържане, подсилен корпус, обръщане на дисплея при работа над главата.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.