Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 063 942 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 063 942 Артикула.
Подреди по
Резултати

Импрегнатори за бетон, камък, мрамор и керамика

Специалисти погрешно смятат, че бетонът или стоманобетонът е вечен материал. Това съвсем не е така. След дълго време през капилярите и порите в бетона се просмуква вода и влага, която с процеса на карбонизация постепенно руши тънкия, образуван от цимента пасивиращ слой около армировъчните пръти, който ги предпазва от корозия. Задължително трябва да се вземат навременни мерки за защита на бетонната конструкция срещу проникване на влага и вода. Обработването на бетонните елементи с подходящ импрегнатор увеличава дълготрайността им, като ги защитава от атмосферни влияния, киселинни дъждове, различни соли, нефтопродукти, масла, замръзване и др.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да откриете водоотблъскваш импрегнатор на силиконова база ТКК Silifob V (разфасовки от 5 и 10 кг). Той се използва като краен защитен слой на вертикални или наклонени повърхности, изградени от неорганични порьозни материали от дъжд и влага. Притежава отлична адсорбция, която пречи на дълбокото проникване на вода в порите и след химическа реакция (близо 24 часа) образува безцветен защитен слой.

 

Водоотблъскващият импрегнатор за бетон Silifob B (разфасовки от 0.8 кг и 4 кг) е безцветен силан – силоксанов разтвор. Използва се като краен защитен слой на вертикални или наклонени повърхности, след химична реакция образува безцветен защитен слой.

 

Импрегнаторът за керамика TKK Silifob K 0.8 кг е разтвор на силан – силоксан и ленено масло. Защитава и освежава цвета на порьозните минерални материали. Дълбоко прониква в порите на повърхността и формира невидима повърхностна импрегнация.

 

Адсорбционните свойства на водоотблъскващия импрегнатор TKK Silifob MP 0.4 кг за мрамор и порьозни повърхности и способността му да прониква дълбоко в порите на материала позволяват след изпарение на разтворителя да се образува невидим защитен слой. Silifob MP притежава олеофобни свойства - не отблъсква само влага, но и мазнините. Предназначен е за защита на подови настилки от естествен и изкуствен камък, керамични плочки, первази, маси, надгробни плочи и др.

 

Импрегнаторът за химически повърхности TKK Silifob N 4 кг е предназначен за защита на бетонни повърхности от вода/ влага и соли. Предпазва от проникване на соли и от изветряне на материал, от образуване на плесени и гъби, от корозия на кофража, предотвратява стичането и люспенето на бетона.

 

TKK Tekaprotekt PR-S (разфасовки от 1 и 10 кг) е предназначен за защита на различни бетонни изделия от атмосферни влияния и и механични въздействия. Подходящ е за декоративни оцветени бетони – освежава цвета и придава траен блясък.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.