Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 294 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 294 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пластмасови нивелири

Нивелирите са сред най-използваните уреди от всеки един майстор. Те влизат в употреба когато е нужно да се измерят разлики в нивата между две точки както, при измерване на наклон и при нужда от нивелация на равнина. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите разнообразие от нивелири, които ще Ви служат вярно и дълго.

 

Основните технически характеристики, които са важни при избора на надежден нивелир са:

  • Дължина - обикновено, майсторите се спират на нивелири между 40 и 200 сантиметра. Съществуват обаче и разновидности пригодени за работа при малки равнини. Например, в онлайн магазин “Баш Майстора” можете да откриете малки нивелири с размери под 10 сантиметра, които са изключително компактни и лесни за носене дори в джоба. 
  • Точност - домашните майстори най-често се спират на нивелири на цена, която е по-достъпна. При по-евтините варианти стандартното отклонение е от порядъка на 1-2 милиметра на метър. При професионалните разновидности алуминиеви и пластмасови, то е 0,5 мм на метър. Ако търсите максимално точен и надежден вариант, онлайн магазин “Баш Майстора” препоръчва да се спрете на лазерен нивелир. При тях точността на нивелиране може да бъде 0,2 милиметра на метър.
  • Брой на либелите и визьорите - компактните модели обикновено са с една или две либели. най-често се използват хоризонталната и вертикалната либела на нивелира, но много от предлаганите на пазара нивелири са и с трета либела, която е поставена под ъгъл от 45 градуса. 
  • Производител - тъй като той е средство за точно измерване, което майсторите използват ежедневно в работата си, важно е нивелирът да бъде надежден и да Ви служи дълго. Това е и причината много наши клиенти да избират познати и реномирани марки като нивелири SOLA.
  • Допълнителни възможности и функции - те могат да бъдат най-различни и да улеснят работата както на домашния майстор, така и професионалистите. Сред най-популярните са подсветка на либелата, магнити за поставяне на нивелира към метални повърхности, ударо-абсорбираща капачки, допълнителна защита на либелата срещу счупване, щадящ повърхностите материал, устойчивост на ниски и високи температури. 

 

Други популярни опции за нивелиране, които можете да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”:

  • Дигитални нивелири - разликата между стандартните пластмасови или алуминиеви нивелири и дигиталните такива е основно в това че дигиталните варианти имат дисплей, който показва ъгъла на равнината. Някои модели имат и допълнителни функции, които могат да улеснят работата на всеки майстор - звуков сигнал при определен ъгъл, магнити или скоби за захващане към определена равнина, “обръщане” на показанията на дисплея при работа над главата и други.
  • Лазерни нивелири - повечето разновидности на лазерните нивелири нямат либели. Вместо това, с помощта на лазер, те проектират точка или линия върху равнината, която искате да измерите. Използват се за проверка на нивелацията на подове и тавани, при поставяне на плочки и в редица други случаи когато е нужно да се постигне прецизна работа в голямо помещение. 

 

Според историческите извори, първите нивелири с либела са били изобретени през 17 век. До ден днешен, те са неизменен помощник на майстори по целия свят в почти всички дейности свързани с ремонти и строителство. Изберете своя нивелир Сола или друга надеждна марка от онлайн магазин “Баш Майстора” и започнете да майсторите още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.