Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 561 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 561 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Камбанки за мозайка

Камбанките за мозайка са предназначени за монтаж на големи ръчни ъглошлифовални машини. Подходящи са за отстраняване на дефекти по бетонни настилки, скосяване и оформяне на изделия от изкуствен камък и плочи, както и за шлифоване на мрамор, шифер и гранит.

 

Камбанката за мозайка е с висока степен на премахване на материал при шлайфане на равни повърхности – бетон, мрамор, сив чугун, керамика и подова настилка. Работи безшумно и без вибрации. Магазини „Баш Майстора“ предупреждават винаги да работите с машини с предпазител.

 

При нас ще намерите карбофлексови камбанки за мозайка на марките TYROLIT, SWATYCOMET, RHODIUS и други.

 

Защо да изберете камбанка за мозайка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме камбанки за мозайки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.