Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 374 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 374 Артикула.
Подреди по
Резултати

Захранващи станции

Захранващата станция осигурява електричество дори там, където няма такова. Като акумулатор с висока мощност тя е независима от класическите източници на енергия като контакти, генератори или електроразпределители на строителни обекти – осигуряват сигурност при планиране на ежедневния работен живот.

 

Със захранваща станция ще забравите да търсите ток, да дърпате кабели и много други дейности.

 

Функции на захранващите станции

 

Функциите за захранване осигуряват мощност за всички свързани към мрежата инструменти и захранват дори прахосмукачки, циркуляри и перфоратори без захранващи пикове.

 

Те са напълно независими от традиционните източници на енергия като контакти, генератори или електрически табла на строителния обект.

 

Захранващата станция задвижва всички инструменти, свързани към електрическата мрежа без пикове на мощността. Щади въздуха и белите дробове.

 

Защо да изберете захранваща станция от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме захранващи станции, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 3 години гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.