Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови помпи за вода

Бензиновите водни помпи се ползват масово при изпомпване на вода в полеви обстоятелства, където няма електрическо захранване. Според функциите си те се делят на помпи за чиста и мръсна вода.

 

Бензиновите помпи се ползват за напояване и отводняване след бедствия и повреди. В строителството се използват за отводняване на изкопи. За целта се използват бензинови помпи за мръсна вода (траш помпи). Бензиновата помпа за вода се задвижва от четиритактов бензинов двигател. Мобилни и преносими, бензиновите помпи намират широко приложение в селското стопанство, животновъдството и строителните дейности. Те са практични уреди, чрез които можете да пестите часове и дни в носене на вода ръчно.

 

Особености на водните помпи с бензинов двигател

 

Бензиновите помпи обикновено са големи машини с мощни четиритактови двигатели. Тези модели се характеризират с голям дебит на водоснабдяване. Обикновено имат дълбочина на засмукване около 8-10-12 м и голяма височина на напора, почваща от 20-30 м и стигаща при някои специални модели до 100 м.

 

Бензиновите водни помпи се използват за напояване в големи градини и земеделски райони. Работят с безоловен бензин и картерно масло.

 

Помпите за мръсна вода са специални модели, които могат да изсмукват вода, която съдържа твърди частици с определен размер, това е така наречената мръсотия. Те са скъпи машини, използвани за източване на вода от замърсени строителни ями. Другите им качества са почти еднакви с тези на бензиновите водни помпи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.