Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 737 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 737 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мотофрези

Мотофрезите са отлична алтернатива за постигане на перфектни резултати при по-твърда почва. Те ще станат неизменна част от набора Ви машини за поддържане на градината, като ще направят работата Ви в пъти по-ефективна. Мотофрезите са предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от мощни инструменти за градинарство.

 

Видове мотофрези според задвижването

 

Мотофрезите се разделят на два основни вида – с електрически двигател и такива с вътрешно горене.

 

  • С електрически двигател

 

Мотофрезите с електрически двигатели най-често са по-малко мощни. Главните им предимства са лекото тегло и ниския шум. Необходимо е електричество и това слага някои затруднения в пространството.

 

Пространството на земята, която мотофрезата с електрически двигател може да обработка, се влияе от дължината на захранващия кабел. Следователно използването на електрически машини се комбинира главно с малките земеделски площи, както и с домашните дворове и градини.

 

  • С двигател с вътрешно горене

 

Отсъствието на захранващ кабел елиминира пространствените ограничения, които се свързват с работата му. Ако изберете мотофреза с двигател с вътрешно горене , ще можете да прикачите допълнително оборудване – помпа за пръскане, плуг и други.

 

Фактори при избор на мотофреза

 

  • Площ на земеделска земя

 

От значение е дали ще ползвате мотофрезите само в двора и градината или ще Ви трябват и за други по-важни земеделски земи.

 

  • Наличие на инвентар

 

По-малките мотофрези и моделите с електрически двигатели не са подходящи за допълнително оборудване, а са ограничени главно до разрохкване на почвата. Ако искате да прикачите плуг към мотофрезата, изберете модел, който Ви предлага тази възможност. Трябва да се провери дали инвентарът може да се добави към съответния модел.

 

  • Брой скорости

 

Броят на скоростите на Вашия уред е от важно значение за това колко ефективно можете да го използвате. Ако използвате мотофреза за разнообразна работа, то Ви съветваме да заложите на по-бърз уред. Бавната скорост Ви позволява да вършите браздене с по-голяма точност, както и да превозвате земеделски култури.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.