Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници за помпане на гуми

Накрайниците за помпане на гуми, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, намират приложение за всички стандартни вентили за гуми. Изработени са от стомана. Имат бърз и лесен монтаж.

 

Накрайникът за помпане на гуми BONEZZI ф6 мм има бърз и лесен монтаж. Подходящ е за маркуч с вътрешен диаметър 6 мм. Използва се за всички стандартни вентили за гуми.

 

Накрайникът за помпане на гуми BONEZZI ф8 мм намира приложение за маркуч с вътрешен диаметър 8 мм. Подходящ е за помпа с педал и въздушен компресор.

 

Накрайникът за помпане на гуми RAIDER ф6 мм има бърз и лесен монтаж. Подходящ е за маркуч с вътрешен диаметър 6 мм. Ползва се за всички стандартни вентили за гуми.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от аксесоари за пневматични инструменти от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.