Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници за помпане на гуми

Накрайниците за помпане на гуми са аксесоари, които се използват за свързване на гумата на превозното средство (кола, мотоциклет, велосипед) с помпата или компресора, за да се надуе или изравни налягането на гумите.

 

Накрайниците за помпане на гуми намират приложение за всички стандартни вентили за гуми. Изработени са от стомана и имат бърз и лесен монтаж. Тези аксесоари са важни за поддръжката на гумите, което е от съществено значение за сигурността и производителността на превозното средство.

 

Защо да изберете накрайник за помпане на гуми от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници за помпане на гуми, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.