Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Подготвителни групи и компоненти

Подготвителните групи са с регулатор за налягане. Повечето от тях имат метален корпус. Филтрират водата, за се предотврати ръждясване и корозия на пневматичните инструменти.

Компоненти за пневматични инструменти

Влагоуловителите са аксесоари за пневматични инструменти, които са с полуавтоматичен режим на работа. Предназначени са за филтриране на сгъстения въздух от механични частици, вода и минерално масло.

 

Омаслителят е аксесоар за пневматични инструменти и се монтира непосредствено преди инструмента.

 

Влагоуловителите с редуцир-вентил с манометър и омаслител е подготвителна група с регулатор за налягане, омаслител и присъединителен размер.

 

Защо да изберете подготвителна група и компоненти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подготвителни групи и компоненти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.