Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Универсални почистващи препарати

Универсалните почистващи препарати са масово използвани и се предпочитат изключително много – не взимат много място, вършат добра работа и не е нужно да се помни кой флакон за какво се ползва.

 

Видове универсални почистващи препарати

 

Те попадат в две големи категории:

 

  • Абразивни почистващи препарати

 

Те се ползват при натрупване на мръсотия на едно място. Могат да бъдат намерени под формата на прах или течност и притежават специални съставки, както и твърди частици, които боравят със силно замърсени повърхнини.

 

Обикновено в препаратите има дезинфектиращи агенти. Течните абразиви са по-фини за повърхнините в сравнение от праховете. Когато ползвате такива препарати е добре да се внимава, за да не повредите повърхността.

 

  • Неабразивни почистващи препарати

 

Неабразивните препарати могат да бъдат под формата на течност или пудра. Много често се предлагат под формата на концентрат. Предлагат се като гелове и пяна, течност в спрей или в обикновени флакони.

 

Тези препарати често притежават антибактериални и дезинфекциращи съставки. Универсалните почистващи препарати служат за почистване на големи повърхности – под, стени, плочки, килими и други.

 

Основната съставка в тези препарати е повърхностно активен агент. Обикновено се съдържат естествени разтворители, натриев карбонат, амоняк и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.