Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за почистване на стъкла

Иновативните акумулаторни уреди за чистене на прозорци са универсално решение за дома. С тях можете много бързо да почиствате всякакви гладки повърхнини без да остават следи. Благодарение на смукателни пера, с които разполагат уредите за почистване, ще постигнете максимални резултати при чистенето.

 

Преимущества на акумулаторната стъклочистачка

 

Пестете времето си с уредите за чистене на стъкла. Функцията за засмукване на уреда за прозорци гарантира резултатно изчистване и лъскави прозорци без черти. Чистещият уред за прозорци може да направи хигиенното чистене на прозорците възможно, тъй като няма директен допир с мръсотията. Уредът, който чисти прозорците, работи върху различни гладки повърхности.

 

Приложения на уредите за изчистване на стъкла

 

  • Изчистване на прозорци – то никога не е било по-лесноосъществимо.
  • Чистене на душ кабини – лесно се почистват душ кабини и различни стени в бани
  • Засмукване на течности – подходящи за чистене на малки по обем течности по повърхнини
  • Абсорбира кондензация – мигновено заличава появилата се влага по стъклата.

 

Защо да изберете уреди за почистване на стъкла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни стъклочистачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.