Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за почистване на стъкла

Иновативните акумулаторни уреди за почистване на прозорци са универсално решение за почистване у дома. С тях можете бързо и лесно да почиствате всякакви гладки повърхности като прозорци, огледала, плочки, душ кабини или стъклени маси без да остават важни следи. Благодарение на иновативните смукателни пера, с които разполагат уредите за почистване ще постигнете максимални резултати при почистването.

 

KARCHER е световен лидер при индустриалната почистваща и подопочистваща техника и най-големият производител на пароструйки и водоструйки. Немската марка произвежда индустриална почистваща техника за всички сектори на индустрията, а марката е синоним на качество.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете уред за почистване на стъкла KARCHER WV 6 PLUS, с който можете да почиствате гладки повърхности като прозорци, плочки, огледала и дори душ кабини бързо и без да остават следи. Иновативното изсмукване на уреда поема водата, преди да е започнала да се стича по повърхността. Стъклочистачката осигурява хигиенична работа без да остават следи. Благодарение на акумулаторната батерията с KARCHER WV 6 Plus се работи по всяко време и навсякъде. Производителността е 300 кв.м. с едно зареждане на батерията. Времето за зареждане на батерията е 3 часа. Работната ширина на дюзата за изсмукване е 280 мм. Комбинацията от пулверизатор и микрофибърна кърпа, както и прецизната изсмукваща дюза гарантират изключително чисти и блестящи прозорци без оставащи петна и капки.

 

Благодарение на новия гъвкав смукателен накрайник може лесно да премахнете излишните течности, с едно движение и да постигнете чисти прозорци без никакви замърсявания, петна и ивици.

KARCHER отново подобри оригиналния уред за почистване на прозорци като разработи още по-гъвкав смукателен накрайник и добави батерия с още по-дълго време на работа - WV 6 Plus. Новият гъвкав смукателен накрайник, Ви позволява да премахнете излишните течности от гладки повърхности с едно движение и едно зареждане на батерията. Работното време на батерията е удължено на 100 минути. Благодарение на дисплея, на който е изписаното останалото работно време на уреда, може да планирате с точност вашето почистване. Както винаги комбинация от пулверизатор и микрофибърна кърпа, както и прецизната изсмукваща дюза гарантират изключително чисти и блестящи прозорци без ивици. Ергономичния уред за почистване на прозорци също е и много хигиеничен, защото по време на употреба не влизате в контакт с мръсна вода.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.