Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 100 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 100 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила за дърво

Поливинилацетатните лепила за дърво са универсални лепила, подходящи за всякакъв вид дърво и ламиниран паркет. Произведени са на базата на поливинилацетатна емулсия на водна основа, устойчиви са на вода, влага, масла, и др. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете лепила за дърво на водещите марки TKK и Moment Wood Standart.

 

Бързото лепило за дърво TKK FIX D2 500 гр служи за бързо лепене на дърво в случаи, когато се иска голяма якост на залепване, устойчивост на влага и на разтворители. Влиза в употреба при лепене на столове, дървени аксесоари, за монтажно лепене и др.

 

Влагоустойчивото лепило за дърво TKK FIX D3 500 гр служи за лепене на всякакъв вид дървесина, монтажно лепене, повърхностно лепене (фурнир, ламинат).

 

Водоустойчивото лепило за дърво TKK FIX D4 500 гр е на основата на полиуретан, което се втвърдява под въздействието на влагата. Служи за залепване на дърво, метали, изолационни материали. Препоръчва се поне една от повърхностите да е пореста.

 

Лепилото за дърво MOMENT Wood Standart 250 гр е подходящо за лепене на фуги и сглобки, монтажни залепвания, мебели и монтажни елементи в бани, големи кухни и др. Използва се и за над подово отопление.

 

Лепилото за дърво MOMENT Wood Standart 750 гр залепва всякакъв вид дърво, дървени плоскости (ПДЧ, OSB и др.) и ламинат. Идеално за употреба на закрито. Подходящо е за лепене на фуги и сглобки, корпусни залепвания и др.

 

Лепилото за дърво TKK FIX D1 500 гр служи за лепене на дърво, хартия, картони, текстил и други порьозни материали.

 

Различни видове строителни лепила може да намерите и поръчате с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. само в магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.