Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Препарати за почистване на под

Ако искате да поддържате идеален ред и чистота, то препаратите за под са Вашите незаменими съюзници. За да изберете правилния продукт, е важно да обърнете внимание на вида настилка. Няма как да кажем кой е най-добрия или най-ефективния. Всеки препарат има своите предимства и е разработен съобразно спецификата на вида под, който искате да чистите.

 

Видове препарати за под

 

  • За дърво

 

Ако подът е от дърво, тогава трябва да се обърне специално внимание при избора на препарат. Дървото е здраво, красиво и удобно, но е и податливо към гниене.

 

Влагата и агресивните съставки в някои от продуктите могат да повредят покритието от лак и да причинят подуване. В почистващите препарати се добавят и масла, които предпазват дървото и запазват неговата здравина и добър външен вид. Те карат дървените подове да блестят.

 

  • За паркет

 

Ламинираният под има свои собствени характеристики. Въпреки, че има здрава и гладка повърхност, той също може да се надуе или да се наруши целостта му при определени условия.

 

  • За мрамор

 

Препаратите са подходящи за теракот, мрамор и гранит. Почистват до блясък, без да оставят следи и петна.

 

  • Универсални

 

Повечето от препаратите са подходящи за всякакъв вид под. Отзивите сочат, че те са практичен вариант, ако искате решение за всички стаи в дома си. Много от предложенията са с приятен аромат, така че правят цялата стая не само чиста, но и ухаеща приятно. При някои от тях формулите са толкова нежни и меки, че можете да почиствате не само подове, но и на всякакви повърхности, включително чинии.

 

Защо да изберете препарат за под от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме препарати за под, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

При покупка онлайн в магазини „Баш Майстора“ може да се възползвате от безплатна доставка при поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.