Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Батерии кръгли, плоски и правоъгълни

Батериите най-често играят роля на електрохимически източници на енергия, които се състоят от една или повече електрохимични клетки, но също и за горивни клетки и слънчеви батерии. Характеристиките на батериите се различават поради множество причини – химични връзки, температура и консумация на ток.

 

Кръгли батерии

 

Кръглите алкални батерии са за еднократна употреба и са предназначени за уреди с ниска консумация за енергия. Предимството им е, че са дълготрайни имат дълъг срок на съхранение. Предназначени са за използване в дистанционни управления, фотоапарати, детски играчки, фенери и други.

 

Плоски батерии

 

Плоските алкални и сребърно-оксидни батерии имат високи енергийни характеристики. Използват се най-често в електронните часовници и играчки, калкулатори и медицинско оборудване. Намират приложение в цифровите термометри, глюкоза метър, везни, билетни машини и други.

 

Правоъгълни батерии

 

Правоъгълните алкални батерии са подходящи за дребни устройства, не съдържат кадмий и живак. Предназначени са за използване при детски играчки, фенери, домакински електроуреди, датчици за дим и други.

 

Защо да изберете кръгла, плоска и правоъгълна батерия от Bashmaistora.bg?

           

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кръгли, плоски и правоъгълни батерии, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.