Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Батерии кръгли, плоски и правоъгълни

Батериите най-често играят роля на електрохимически източници на енергия, които се състоят от една или повече електрохимични клетки, но също и за горивни клетки и слънчеви батерии. Характеристиките на батериите се различават поради множество причини – химични връзки, температура и консумация на ток.

 

Кръглите алкални батерии са за еднократна употреба и са предназначени за уреди с ниска консумация за енергия. Предимството им, че са дълготрайни и имат дълъг срок на съхранение. Плоските алкални и сребърно-оксидни батерии имат високи енергийни характеристики. Използват се най-често в електронните часовници и играчки, калкулатори и медицинско оборудване. Правоъгълните алкални батерии са подходящи за дребни устройства, не съдържат кадмий и живак.

 

Батерията DURACELL Industrial (LR03 1.5V, LR6 1.5V) е предназначена за използване в дистанционни управления, фотоапарати, детски играчки, MP3 плеъри, фенери, домакински електроуреди, датчици за дим, медицинско оборудване, апарати за измерване на кръвно налягане.

 

Батерията DURACELL (LR03 1.5V, LR6 1.5V) издържа много повече от стандартната батерия. Предназначена е за използване в дистанционни управления, фотоапарати, детски играчки, MP3 плеъри, фенери, домакински електроуреди, датчици за дим, медицинско оборудване, апарати за кръвно налягане.

 

Батерията DURACELL PROCELL 6LP31546 9V е предназначена за използване в детски играчки, фенери, домакински електроуреди, датчици за дим, радио и др.

 

Батерията DURACELL PROCELL LR20 1.5V e супер издръжлива. Приложение намира при използване във фенери, играчки, музикални устройства и др.

 

Батерията PANASONIC (CR2016 3V, CR2025 3V, CR2032 3V) е доказана при употреба в оборудване, изискващо висока консумация на ток. Отличава се със стабилно ниво на напрежение по време на разтоварване. Намира приложение при дистанционно Keyless Entry (RKE), цифров термометър, глюкоза метър, везни, система за заключване на врати, етикет, билетна машина, персонален цифров помощник и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.