Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила епоксидни

Епоксидните лепила са двукомпонентни лепила на базата на епоксидна смола и втвърдител. Реакцията започва след доброто смесване на двата компонента.

 

Втвърдяват се, когато са студени и не съдържат разтворители. Характеризират се с висока якост и ниска еластичност.

 

Намират приложение при свързване на метал, композитни материали, стъкло, керамика, дърво и други. Използват се масово за лепене и ремонт на метали или материали с ниска еластичност.

 

С огромна свързваща сила и бързо съхнене епоксидните лепила са особено подходящи за проекти, в които детайлите са от значение. Позволяват надеждно извършване на монтажни, ремонтни и производствени работи.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от епоксидни лепила – цветни и водоустойчиви.

 

Защо да изберете епоксидно лепило от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме епоксидни лепила, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.