Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила епоксидни

Епоксидните лепила са двукомпонентни лепила на базата на епоксидна смола и втвърдител. Реакцията започва след доброто смесване на двата компонента. Втвърдяват се, когато са студени и не съдържат разтворители. Характеризират се с висока якост и ниска еластичност. Подходящи са за свързване на метал, композитни материали, стъкло, керамика, дърво, камък и пластмаси. Препоръчват се основно за лепене и ремонт на метали или материали с ниска еластичност. С огромна свързваща сила и бързо съхнене, епоксидните лепила са особено подходящи за проекти, в които детайлите са от значение. Позволяват надеждно извършване на монтажни, ремонтни и производствени работи.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от епоксидни лепилацветни и водоустойчиви:

 

Бързовтвърдяващ полиуретан WEICON Multi-Flex 25мл е екстремно бързовтвърдяващ полиуретан със силно слепване, устойчив на ерозия, стареене и UV лъчи. Не съдържа силикони и изоцианати, без мирис е и не е корозивен. Двукомпонентното лепило и уплътнител на базата на MS полимер е подходящо за цялостни и компенсиращи напрежението свързвания – на открито и на закрито. С WEICON БЪРЗОВТВЪРДЯВАЩ ПОЛИУРЕТАН MULTI FLEX почти всички материали, като метал, дърво, пластмаса, стъкло или керамика, могат да се свързват един с друг и по между си. Подходящ е и за груби и за гладки повърхности.

 

Двукомпонентен течен метал WEICON Fast-Metal 24мл е идеален за ремонт и залепване с по-големи междинни пролуки или по-големи толеранси. Свойствата на запълване на празнините го правят подходящ за груби и лошо монтирани повърхности, но също така и за запълване на пукнатини, кухини и ненарязани повърхности. Двукомпонентният течен метал може да се използва на множество материали като метал, пластмаса, материали подсилени с влакна, керамика, стъкло, камък и дърво.

 

Течна стомана BISON Epoxy Metal 24мл е двукомпонентно епоксидно лепило, познато още като "течна стомана", предназначено за ремонт на метални изделия, подложени на интензивно натоварване (издържа до 180 kg/cm2). Идеално е за детайли, подложени на вибрации и силови въздействия. Подходящо е за автомобилни части, мотоциклети, мотопеди, велосипеди, кухненски прибори и метални огради. Залепва метали - алуминий, стомана, желязо - по между им или към камък, дърво, бетон, пластмаси. Не се препоръчва за лепене на полиетилен (PE), полипропилен (PP) и тефлон.

 

Универсално двукомпонентно епоксидно лепило BISON Epoxy Universal 24мл осигурява изключително здраво и водоустойчиво залепване на предмети от метал, дърво, глина, порцелан, камък, бетон и някои пластмаси (формика, полиестер, бакелит), както към себе си, така един към друг. Не се препоръчва за закрепване за лепене на полиетилен (PE), полипропилен (PP) и тефлон. Намира широко приложение в промишлеността, домакинството, сервиза и други. Има запълващи свойства и след втвърдяване може да се боядисва.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.