Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метчици машинни

Машинните метчици симетрична стандартна резба са изработени от високоскоростна стомана HSS с винтов канал 35°. Метричната резба се характеризира с диаметъра на винта и стъпката на резбата в милиметри и се отбелязва с буквата М.

 

Машинните метчици, които предлагат магазини „Баш Майстора“, имат външен диаметър 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 и размер на стъпката на резбата – 0.5, 0.7, 0.8, 1.0, 1.25, 1.5. Машинните метчици с винтов канал 35°, HSS, които представяме на вашето внимание, са произведени от Bucovice Tools.

 

Защо да изберете машинен метчик от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машинни метчици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.