Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 559 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 559 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.

Инструменти за двигател на мотоциклети

В категорията „Инструменти за двигател на мотоциклети“ се включват инструменти за запалителни свещи, инструменти за клапани, инструменти за колянов вал, инструменти за маховик, инструменти за съединител и скорости.

 

Инструментите за запалителни свещи са предназначени за употреба на места, където няма достатъчно пространство за използване на стандартен ключ за смяна на свещи.

 

Инструментите за клапани са изработени от специална инструментална стомана, изцяло закалени. Скобите за пружини на клапаните на мотоциклет се използват за монтиране и демонтиране на клапанни пружини и се характеризират със самозаключващ механизъм и бързо регулируеми стеги.

 

Инструментите за коляновия вал представляват защитни капачки, които се използват там, където системата за смазване на крайните лагери минава през центъра на коляновия вал.

 

Инструментите за маховик позволяват отстраняването на маховика на мотоциклета. На скобата има накрайник за гаечен ключ, посредством който трябва да бъде задържан магнета. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още инструменти за задържане на ротор и пиньони, скоби за маховик с вътрешна резба и други.

 

Инструментите за съединител и скорости имат клиновидна форма, която позволява зацепване на зъбите без да ги уврежда. Конструирани са така да задържат съединител и скорости до 130 мм по време на ремонтни дейности.

 

Защо да изберете инструмент за двигател на мотоциклет от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за двигател на мотоциклети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.