Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.

Инструменти за двигател на мотоциклети

В категорията „Инструменти за двигател на мотоциклети“ се включват инструменти за запалителни свещи, инструменти за клапани, инструменти за колянов вал, инструменти за маховик, инструменти за съединител и скорости.

 

Инструментите за запалителни свещи са предназначени за употреба на места, където няма достатъчно пространство за използване на стандартен ключ за смяна на свещи.

 

Инструментите за клапани са изработени от специална инструментална стомана, изцяло закалени. Скобите за пружини на клапаните на мотоциклет се използват за монтиране и демонтиране на клапанни пружини и се характеризират със самозаключващ механизъм и бързо регулируеми стеги.

 

Инструментите за коляновия вал представляват защитни капачки, които се използват там, където системата за смазване на крайните лагери минава през центъра на коляновия вал.

 

Инструментите за маховик позволяват отстраняването на маховика на мотоциклета. На скобата има накрайник за гаечен ключ, посредством който трябва да бъде задържан магнета. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още инструменти за задържане на ротор и пиньони, скоби за маховик с вътрешна резба и други.

 

Инструментите за съединител и скорости имат клиновидна форма, която позволява зацепване на зъбите без да ги уврежда. Конструирани са така да задържат съединител и скорости до 130 мм по време на ремонтни дейности.

 

Защо да изберете инструмент за двигател на мотоциклет от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за двигател на мотоциклети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.