Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Регулатори за налягане

Регулаторите за налягане са аксесоари, които се използват за контролиране и настройване на налягането в газови или течни среди. Редуциращият вентил с манометър е устройство, което се използва за регулиране на налягането на газ или течност и същевременно предоставя информация за текущото налягане чрез манометър.

 

Този вид вентил се използва, когато е необходимо намаляване на налягането до определена стойност, която да отговаря на конкретни нужди или спецификации.

 

Регулаторът за пропан с манометър е специален вид регулатор, който се използва за контролиране и регулиране на налягането на пропан, който се използва като гориво за различни приложения.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите регулатори за налягане на марките RAIDER и ROTHENBERGER.

 

Защо да изберете регулатор за налягане от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме регулатори за налягане, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.