Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила за огледала

Лепилата за огледала се характеризират със способността на висока начална адхезия (прилепване), така че веднага да се задържат дори и по-тежки предмети. Върху гладки основи, както са плочките, допълнително се препоръчва залепените предмети да се фиксират срещу приплъзване преди залепеното съединение да набере пълна якост и залепеното огледало да е перфектно фиксирано.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите лепила за огледала на марката TKK. Те перфектно залепват към строителни материали без изключения. Не се стичат при прилагането им във вертикални фуги.

 

За по-добро прилепване към порьозни материали трябва да се използва грунд KVZ16. Лепилото за огледала се употребява за лепене на огледала към разнообразни повърхнини като глазирани повърхности, лакирано дърво, гланцирани плочки.

 

Защо да изберете лепило за огледала от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лепила за огледала, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.