Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила за огледала

Лепилата за огледала се характеризират със способността на висока начална адхезия (прилепване), така че веднага да се задържат дори и по-тежки предмети. Върху гладки основи, както са плочките, допълнително се препоръчва залепените предмети да се фиксират срещу приплъзване, преди залепеното съединение да набере пълна якост и залепеното огледало да е перфектно фиксирано. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите лепила за огледала на марката TKK.

 

Лепилото за огледала TKK Tekafiks Mirror 300 мл е еластичен, природен, еднокомпонентен материал, ползващ се за лепене на огледала. Не се стича при прилагането му във вертикални фуги. Перфектно залепва към строителни материали без изключение. За по-добро прилепване към порьозни материали трябва да се използва грунт KVZ16. Употребява се за залепяне на огледала към различни повърхности като глазирани повърхности, лакирано дърво, гланцирани плочки.

 

Строителна химия може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.